Cinema familiar en valencià

En col·laboració amb el Cinema d'Escola Valenciana, el Departament de Normalització Lingüística organitza un cicle de cinema familiar en valencià destinat a alumnes de 4t ESO, Batx. i adults. Les propostes d'enguany són:

 

16 febrer

«La pell freda», basada en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol, és la història d'un home que arriba a una petita illa perduda a l'oceà fugint del passat. La seua primera sorpresa serà comprovar que l'únic habitant de l'illa no ix a rebre'l.

 

16 març

«Pride» és una comèdia britànica dirigida per Matthew Warchus. De temàtica històrica i LGBTI+, la pel·lícula es centra en un grup d'activistes homosexuals que el 1984 decideixen posar-se a recol·lectar diners per tal de donar suport als miners en vaga.

 

30 març

«M'esperaràs» tracta de dos amics que queden per sopar. D'una banda, hi ha Rubén, professor universitari i, d'alguna manera, un fracassat. De l'altra, Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la dona i la germana d'aquesta. Entre plat i plat, se succeeixen els dirs i els embolics entre tots quatre: amors, creuats, infidelitats no confessades... tot amanit amb un bon còctel d'acudits que fan de l'obra un viver d'emocions situacions divertides que engresquen el lector.

 

Les pel·lícules es projectaran al cinema Jayan en Duanes de la Mar a les 17.30h. L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.